Sommarvecka 2019 med Tyska GKL

Åh_stiftsgård1GKL Sverige och CLC Tyskland önskar alla GKL:s medlemmar varmt välkomna till en gemensam sommarvecka. Välkomna att tillsammans – familjer, par eller ensamstående – vistas på Åh Stifts- och konferensgård i Bohuslän 28 juli- 4 augusti. Vi kommer ha tid att njuta av skärgårdens underbara natur, att lära känna varandra, att ägna tid åt andlig fördjupning och att öka vår förståelse av Gemenskap i Kristet Liv.

Inom GKL finns det en tradition att arrangera gemensamma europeiska eller internationella sommarveckor för att träffa varandra över landsgränserna. Eftersom Tyskland är svenska GKL:s fadderland, så ordnar vi i år en sommarvecka för våra två länder. Flera tyska deltagare har redan anmält intresse och ser fram emot att få komma till Sverige. Vårt gemensamma språk kommer att vara engelska, även om delar av programmet är på svenska/tyska.

Alla GKL-medlemmar får en avgiftsreduktion genom bidrag från stiftet, om man inte avstår det till förmån för GKL!

Se inbjudan nedan angående pris för boende och helpension och dra av nedanstående reduktion:
Vuxna: 1000 kr reduktion per person
Barn 4-6 år: 500 kr reduktion per person
Barn/ungdom 7-15 : för första barn/ungdom 2000 kr reduktion och för vardera ytterligare barn/ungdom 3000 kr reduktion per person.

(för barn 0-3 är det redan kostnadsfritt)

Se inbjudan för mer information.

När du skickat anmälan hör vi av oss via epost för att fråga om önskad rumstyp andra praktikaliteter och med information om betalning.